Det var jevnspilt i første omgang på Nordkisa stadion onsdag kveld. Riktignok var Skjetten det førende laget, men i målsjanser sto det temmelig likt etter 45 minutter i cupoppgjøret. Mot slutten av omgangen fikk derimot «Setra» sitt første skudd for baugen da midtstopper Vegard Knudsen måtte ut med en skade. Etter rokeringene grunnet Knudsens skade ble det litt hett rundt Christian Bjerke i Hauerseter-målet, men hjemmelaget red av presset før pausen.

BJERKE BERGET

Bjerke ble sentral også utover i 2. omgang. Kampens største sjanse kom da Hauerseter slurvet i forsvaret og Skjetten-kaptein Andreas Eriksen fikk fri bane mot Bjerke. Bjerke parerte derimot glimrende og avverget scoring. Drøye ti minutter før slutt kom Vetle Steen Andersen inn til et godt innlegg og Bewar Piri var centimeter fra å sende Hauerseter i ledelsen. Michael Tvinnereim i Skjetten-buret var derimot årvåken og reddet Piris avslutning. Kaptein Jørgen Alstad måtte ta telling mot slutten av omgangen, og Skjetten festet grepet om kampen. Snaue fem minutter før kampslutt falt imidlertid avgjørelsen i kvalifiseringsrunden. Skjetten fikk straffespark og selv om banens beste Bjerke slang seg riktig veg, fikk Skjetten hull på byllen. Trass i tap og cup-exit hang ikke Trond Johnny Lien med hodet etter kampen.

Var moro

– Dette synes jeg var moro! Jeg sa til gutta før kampen at her står ingenting på spill så det er bare å slippe seg løs. Jeg er ikke overrasket over at vi holder så lenge mot Skjetten, men jeg er veldig fornøyd. En kamp som dette er virkelig noe vi kan ta med oss videre og bygge videre på, konkluderer Lien.

Som EUB tidligere har omtalt får Hauerseter lang pause nå, en pause som kommer beleilig for en skadeskutt tropp.

– Men nå kommer folk tilbake. Ole Elias Jacobsen er på veg inn, det samme med Fredrik Skottner og Vegard Rød, avslutter Lien til EUB.

NM-kvalifisering første runde

Hauerseter – Skjetten 0–1 (0–0)

Nordkisa stadion, 69 tilskuere

Dommer: Anders Bodding, Haga

Mål: 0–1 85. min.: Robin Lillebekk Karlsen

Gule kort: Yassir Yougil, Hauerseter

Lag Hauerseter: Christian Bjerke – Jørgen Alstad (Ruben Grensemo fra 75), Vegard Knudsen (Vetle S. Andersen fra 38), Håkon S. Andresen, Peshang Khonori – Yassir Yougil (Bewar Piri fra 64), Vetle Grønvold Eriksen, Magnus J. Munda–Stian Pettersen, Remi Rød–Marius Preber

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.