Hauerseter møtte et ungt HamKam 2 på hjemmebane mandag kveld. Hauerseter tok tak i kampen fra start. Særlig Remi Rød var på hogget i innledningen. Han var stadig på farten med smarte løp, og allerede etter seks minutter var han igjennom uten å score. Etter snaue kvarteret fikk den godeste Remi uttelling. Han var høyest på et hjørnespark og nikket Hauerseter i ledelsen. Fortjent nok etter et massivt press det første kvarteret. Etter dette kontrollerte Hauerseter kampen det neste kvarteret. Særlig Filip Hovland var god og gjennombruddshissig, men kanonen var innstilt litt høyt denne kvelden. Det siste kvarteret av omgangen fikk lettbeinte motstandere mere plass og skapte et par gode sjanser, men bak sto som vanlig Alexander Beinov meget solid og tok seg av det som kom. Kun en ball har passert Alexander i serien i år. Det kom endog på straffe.

MÅL MED EN GANG

Andre omgang begynte som den første. Hauerseter tok straks tak i kampen, og allerede etter tre minutter ble måltyven Willy Zamble spilt igjennom i midten. Han scoret sikkert, nær sagt som vanlig. Han har lagd mål i hver seriekamp i år.
- Etter det tidlige målet roet kampen seg noe ned og ble mere jevnspilt, men det var tydelig for de fleste at Hauerseter hadde god kontroll. Hauerseter er meget trygge defensivt. Med en så god sisteskanse som Alexander Beinov vil tryggheten spre seg i de bakre rekker. HamKam spilte seg til noen brukbare sjanser uten at det ga uttelling.

RAID

Framover på banen var særlig Filip Hovland gjennombruddshissig i denne omgangen også. Han hadde to gode raid der han kom helt igjennom, men dessverre fikk han ikke lurt ballen i mål bak en god HamKam målvakt. Aleksander Nilsen hadde en heading fra tre meter som gikk i bakken og over like før slutt. På overtid hadde Hauerseter også en gigantsjanse som ble skuslet bort.
LES OGSÅ: Et tap å være stolt av

FORNØYD

- Veldig bra kamp mot en god og løps - sterk motstander. Jeg er godt fornøyd med at vi også løp mye og holdt et høyt tempo. Jeg syns vi særlig var god i begge boksene. Der er vi solide. Vi har en tilnærmelsesvis skadefri tropp nå. Det er 20 mann som alle vil spille. På keeperplassen har vi også to meget sterke menn. I Hauerseter har vi det moro om dagen. Det er en herlig gjeng jeg trener, sier Hauerseter-trener Karl André Hovde.
- Filip Hovland ser ut til å gå mot en stor sesong?
- Ja, han spiller bra. Han er dessverre veldig skadeplaget. Han spiller nok ikke på mere enn 80-prosent av sin kapasitet, men vi er glade for at han bidrar med såpass. Han er god, sier Karl André Hovde som er inne i sin femte sesong i Hauerseter.

KAMPFAKTA

Hauerseter-HamKam 2-0 (1-0)
3. divisjon avd. 2
Nordkisa stadion. 50 tilskuere
MÅL:
1-0 14 min. Remi Christoffer Rød
2-0 48 min. Willy Zamble
Gule kort: Jon Skogli Holt, Hauerseter og Syver Karlsen HamKam 2
Dommer: Bjørn Emil Lillevik Bærum SK
Hauerseter. Alexander Thire Beinov, Aleksander Nilsen, Jørgen Alstad, Bjørn Håkon Rognhaug, Henrik Hoel Olsen, Christoffer Haugen, Filip Lundberg Hovland (Øivind Elstad Bekken fra 85 min.), Remi Christoffer Rød (Vemund Eggen Sæther fra 58 min.), Tommy Sandstad (Stian Nygaard fra 81 min.), Jon Skogli Holt, Willy Zamble.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.