• FRIVILLIG INNSATS. Erik Øsmundset fra Eidsvoll ble hedret for lang og frivillig tjeneste som overdommer i hurtigløp. Her med visepresident Tron Espeli i det internasjonale skøyteforbundet og Mona Adolfsen, president i Norges Skøyteforbund, under verdenscupløpene i Stavanger, hvor utmerkelsen ble delt ut. Foto: Privat

Eidsvollingen Erik Øsmundset (tidligere redaktør i EUB) er tildelt prisen «ISU Gold Award of Merit» fra det internasjonale skøyteforbundet.

Prisen ble tildelt for lang og frivillig tjeneste som overdommer i hurtigløp og annet skøytearbeid.

Øsmundset fikk tildelt prisen av ISUs visepresident Tron Espeli under en middag i forbindelse medverdenscupløpene i Stavanger.

Anne Gulbrandsen tok for øvrig nytt sølv på teamsprint under stevnet i Sørmarka Arena.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.