Bokseren Don Emini vant sin kamp under helgens kampsportgalla i Gostyn, Polen. I kveldens første oppgjør vant stortalentet fra Jessheim bokseklubb med 3-0 over hjemmehåpet Damian Heymann i 63 kilo-klassen.
- Don bokset bestemt og tok føringa av kampen fra første stund. Med flere gode treffer til hodet og kropp var alle dommere enige om 3-0 til Emini, sier trener Per Arne Skau, som har vært med på å bygge opp boksemiljøet på Jessheim.
16-åringen var en av flere nordmenn som kjempet mot utøvere fra vertsnasjonen på deres hjemmebane. Nærmere 2000 tilskuere sørget for uvante rammer, og Emini hadde på forhånd uttalt at det ville bli en helt annen opplevelse enn hva han er vant til. Emini og de andre norske representantene taklet imidlertid omgivelsene med stor suksess.
- Norge vant 5-1 over Polen, med fulle tribuner og et lyd- og lysshow vi sjelden har sett maken til, sier Skau.
LES OGSÅ: Taekwondo-Tina har operert kneet

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.