• NEDBRUTT: Mens alle andre hadde forlatt banen etter kampslutt ble Ole Andreas Nesset liggende igjen og tenke på sjansen han misset.

Ull/Kisas Ole Andreas Nesset var sistemann av kunstgresset på Jessheim stadion etter at Kisa tapte 0–1 mot Mjøndalen, søndag. Etter å ha stablet seg på beina forklarer spissen hvilke tanker han gjorde seg.

– VELDIG TUNGT

– Det var den kjempesjansen som skulle vært scoring. Det er veldig tungt å ikke sette den, sier Nesset til EUB.

For Kisa gikk ut i hundre etter pause for å ta igjen Mjøndalens 1–0 ledelse. Hjemmelaget så ut til å få uttelling med en gang. Mjøndalens keeper måtte gi retur på et skudd fra Niklas Sandberg, og ballen falt i en bue ned mot femmeteren der en upresset Nesset bare skulle sette ballen i det gapende nettet. Med bredsiden gikk ballen i stedet på feil side av stolpen, til stor fortvilelse for både Nesset og et publikum der mange hadde brutt ut i jubel for scoring.

– Når jeg tenker på sjansen nå etterpå så lurer jeg på om jeg kunne brukt hodet, eller om jeg til og med kunne tatt ned ballen. Men det skal være scoring uansett hva jeg gjør der, for det er jo helt åpent mål. Jeg må se den på nytt, for jeg skjønner ikke helt hvordan det går an, sier Nesset.

Presset fra Kisa avtok utover i omgangen og Mjøndalen kom vel så nære å øke på overganger, uten at noen av lagene greide å score. Nest nærmest for Kisa kom Mats-Andre Kaland da han ikke fikk stokket beina skikkelig inne foran målstreken.

– Dette var en veldig viktig kamp så det er kjedelig at vi ikke klarer i hvert fall å ta poeng, sier Nesset.

NED FRA KVALIKPLASS

Kisa åpnet også førsteomgangen friskt. Kaptein Truls Jørstad var nær ved å sende Jessheim-laget foran da hans skudd fra 15 meter smalt i stolpen og ut. Gjestenes Mathias Fredriksen hadde imidlertid fininnstilt siktet bedre da han etter 20 minutter fant hjørnet med et skudd i lengste hjørne fra kanten av 16-meteren.

Med 0–1 på Jessheim stadion gikk Mjøndalen forbi på tabellen slik at Kisa for øyeblikket ligger utenfor kvalikplass.

For Ull/Kisa, og en Nesset som tidligere i sesongen har levert avgjørende mål, vil det komme nye sjanser.

– Nå er det Tromsdalen borte og vi må bare satse på å slå dem, selv om det ikke er noen lett kamp. Vi må bare slå tilbake med en gang, for det er det gode lag gjør, sier Nesset.

KAMPFAKTA

Ull/Kisa - Mjøndalen 0-1 (0-1)

Jessheim stadion, 840 tilskuere

MÅL

0-1. 20. min.: Mathias Fredriksen

Gule kort: Nicolay Solberg, Niklas Sandberg, Ull/Kisa. Jonathan Lindseth, Mjøndalen.

Ull/Kisa (4-4-1): Stefan Hagerup - Mats-Andre Kaland, Emmanuel Troudart, Espen Bjørnsen Garnås, Nikolas Walstad - Nicolay Solberg, Truls Jørstad (Magnus Retsius Grødem fra 46.), Christian Aas, Sverre Martin Torp, Niklas Sandberg - Ole Andreas Nesset

LES OGSÅ: Ull/Kisa-damene slo naboklubben Borgen

LES OGSÅ: Åpner ny kunstgressbane i idrettsparken

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.