• MÅLRETTET. Det er ingenting å si på innsatsen til Petter Steinsvik Nilsen.

– Jentenes sesong startet i Stavanger med 24-cup (Norgescup) hvor vi stilte med tre jenter i klasse 1. De viser fortsatt god framgang og best av våre ble Natalie Quanvik på en fin 12 plass. Monja Sønsteng og Marie Rognstad ble nummer 21 og 43 – av 100 i klassen, sier trener Espen Jansen i Hoppensprett Turn.

Guttenes sesongstart var i Hammer turns nye turnhall med kretskonkurranse for Oslo og Akershus.

TETT SOM HAGL

– Vi stilte med 11 aspiranter (6-10 år) som turnet helt fantastisk. I aspirantklassen er alle vinnere. I rekruttklassen (11-12 år) tok vi åtte av de ni første plassene. Best var ikke uventet Sebastian Sponevik som vant klart, påpeker Jansen.

Etter ham var det tett som hagl, så det gror tydeligvis bra hos Hoppensprett.

– I klasse 1 (13-14 år) vant Petter Steinsvik Nilsen like klart, sier Jansen.

I helgen er det en stor internasjonal konkurranse i Oslo med deltakere fra flere land, blant annet Ukraina som er blant de beste i verden.

– Der stiller vi med Petter og Sebastian i youthklassen og Fredrik Johnsen i seniorklassen, sier Jansen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.