EVS-hopperen Lars Brodshaug Berger kom på 7. og 9. plass under helgas to norgescuprenn i Midtstubakken.

Lars hoppet 94,5 meter i førstehoppet lørdag. I finaleomgangen la han på halvannen meter og sikret seg dermed det fjerde lengste hoppet i omgangen. Totalt endte han på 214 poeng. Jonas Sandell, Tromsø hadde et kjempehopp i første omgang på 102 meter og vant rennet suverent. Søndag ble det niendeplass på Brodshaug Berger etter hopp på 93 og 91 meter.

Espen Aleksander Amble, Ullensaker SK, kom på 25. plass etter hopp på 85 og 88 meter. Søndag ble det 26. plass.

I klasse B kom Pål Håkon Bjørtomt, Hurdal på en 12. plass etter hopp på 89,5 og 94,5 meter. Søndag kom han på 15. plass.

LES OGSÅ: Lokale hoppere lyktes ikke i NM

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.