Ull/Kisa fotball holder sitt årsmøte på Jessheim stadion torsdag 2. mars. På agendaen står behandling av et forslag om å endre klubbnavn for å tydeliggjøre tilknytningen til Jessheim. Dette er imidlertid en prosess som eventuelt vil gå flere runder før et navnebytte kan skje.

Ullensaker/Kisa IL er et allianselag bestående av hovedlag og enheter for forskjellige idretter. Regelverket i alliansemodellen krever at dersom man skal endre navn på en enhet så må endringen vedtas i alle enheter, da det er krav om at alle enheter bærer samme navn. Det betyr at dersom årsmøtet i Ull/Kisa fotball bestemmer at de vil endre navn til for eksempel UKI Jessheim fotball, så må også hovedlaget endre navn til UKI Jessheim IL, og andre enheter hete UKI Jessheim friidrett eller UKI Jessheim håndball.

Saken kommer første gang opp i fotballens årsmøte, men årsmøter i andre enheter har blitt orientert om at saken kommer opp og også kan angå dem. Hvis forslaget om navnebytte får betydelig flertall på fotballens årsmøte ser hovedlaget for seg å ta regien for den videre prosessen med forslag som skal til behandling i ekstraordinære årsmøter i alle enheter. For å gjennomføre navneendring trengs altså to tredjedels flertall fra alle.

TRE STRAKE TAP: Ull/Kisa dårlige form fortsetter

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.