Ull/Kisa-spiller Kristoffer Ødemarksbakken mistet sin far i helgen som følge av lang tids sykdom.

– TUNGT DØGN

– Det var et tungt døgn på lørdag. Jeg droppet treningen som var da, og kom tilbake dagen etter hvor jeg ble godt mottatt av alle. Jeg visste at pappa ville at jeg skulle spilt i dag, sier Ødemarksbakken etter mandagens kamp mot Strømmen.

Nannestad-mannen forteller at hans far hadde vært syk i 15 år. 

– Jeg spilte mye med han. Det var han som lærte meg å skyte med venstre som jeg scoret med nå, sier Ødemarksbakken.

For etter å ha blitt byttet inn med under ti minutter igjen skaffet Ødemarksbakken først et hjørnespark og tok det raskt til Nicolay Solberg som fant Emmanuel Troudart i feltet til 1–0.

Strømmen jagde 1-1 og poengdeling, men innbytteren ville det annerledes. I 89. minutt ble Ødemarksbakken spilt fri på sekstenmeteren før han skaffet seg plass til å skyte ballen lavt i nettet til 2–0 og elleville jubelscener fra lagkameratene. Ødemarksbakken sier at både seieren og støtten fra lagkameratene betyr veldig mye i denne situasjonen.

Ødemarksbakken avgjorde også forrige kamp da han scoret matchvinnermålet mot Arendal rett før slutt. Også da kom han inn som innbytter mot slutten i en kamp som sto og vippet.

– Dette var veldig gøy. Jeg hadde ikke trodd jeg skulle komme inn og score en gang til, sier han.

JEVNSPILT

Det så lenge ut til å gå mot poengdeling i lokaloppgjøret etter at begge lag misbrukte store sjanser. I førsteomgang hadde Strømmen mye ballbesittelse, men uten å produsere de helt store sjansene, og uten at Kisa truet særlig på kontringer. I en periode i andreomgang fikk Kisa mer grep om matchen, og Nicolay Solberg, Niklas Sandberg og Truls Jørstad hadde alle gode muligheter fra kloss hold, men uten å finne nettet.

Med de to sene scoringene ble uansett alle poengene igjen på Jessheim stadion, og Kisa har dermed fått en sesongstart med syv poeng på de tre første kampene.

KAMPFAKTA

Ull/Kisa – Strømmen 2–0 (0–0)

Jessheim stadion, 876 tilskuere

MÅL

1–0. 86. min.: Emmanuel Troudart

2–0. 89. min.: Kristoffer Ødemarksbakken

Gule kort: Christian Aas, Ull/Kisa. Mathias Blårud, Espen Rødsand, Strømmen.

Dommer: Mathias Smehus Kringstad, IL Valder

Ull/Kisa (4-3-3): Stefan Hagerup – Jan Tore Amundsen, Ciise Abshir, Emmanuel Troudart, Vetle Dragsnes – Truls Jørstad (Kristoffer Ødemarksbakken fra 81.), Christian Aas, Niklas Sandberg – Ole Kristian Langås, Andreas Aalbu, Nicolay Solberg

LES OGSÅ: Om kun få uker kan Ullensaker/Kisa hete UKI Jessheim

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.