Åtte deltakere fra Ullensaker Bueskytterklubb stilte til start da Bærum og omegn bueskyttere sist helg arrangerte norgescupstevne i Nadderudhallen.

Ketil Mosbakk vant klasse R3 (recurve nybegynner) med 540 poeng, og har nå skutt seg opp til klasse R2. Mosbakk hadde fem poengs margin ned til nærmeste konkurrent.

SATTE REKORD

Vidar Lønn satte ny personlig rekord i klasse recurve 2, og ble belønnet med en tredjeplass i sin klasse, rangert bak andreplassen. Begge toppskytterne i denne klassen oppnådde 515 poeng.

Ullensaker Bueskytterklubbs «kommende stjerne» Lukazs Radomski hadde en tung start, men hevet seg bra gjennom konkurransen og kjempet seg til en fjerdeplass til slutt. Lukazs åpnet med 250 poeng, men fikk 263 poeng på den siste halvdelen og dermed 513 poeng totalt. Han endte dermed opp med en poengsum som kun var to poeng mindre enn klubbkameraten Vidar Lønn.

I samme klasse kom Bjørn Reinhardt Søgnen på en tiendeplass med 485 poeng.

I klassen barebow kom Trond Grinaker Leifsen, Ullensaker Bueskytterklubb, på en sjuendeplass med 351 poeng.

OPPE I TETEN

I compound-klassen gjennomførte Jon William Johnsen en god konkurranse.

- Det var litt «smårusk i maskineriet», men stevnet ga mange tilbakemeldinger for hva jeg trenger litt ekstra fokus på i tida framover, sa Jon William til EUB etter konkurransen.

Jon William var imidlertid sjanseløs mot vinneren Stian Sannerud fra Lillestrøm, som gjennomførte et glimrende stevne. Han satte ny personlig stevnerekord. Sannerud vant med 584, mens Johnsen fikk 575.

LES OGSÅ: 19 deltok i stevne på Mogreina: Det gror godt i Ullensaker Bueskytterklubb

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.