Glenn Haug fikk ikke mange poeng under EM-runden på Lydden Hill i England.

Både lørdag og søndag måtte Glenn Haug og hans medhjelpere bruke mye tid på å reparere skader på bilen under EM-runden på Lydden Hill. - Det har vært litt klabb og babb i heatene. Det er imidlertid utrolig moro å kjøre her, skriver eidsvollingen på sin hjemmeside.

Haug kjører ikke den råeste klassen i rallycross-sirkuset. Han kjører sammen med hurdølingen Magnus Bergsjøbrenden i klassen hvor motorene er under 1600 kubikk. Bergsjøbrenden, som ikke deltok i Lydden Hill, ligger på åttendeplass sammenlagt etter at han var i a-finalen under EM-runden i Portugal.

LES OGSÅ: Glenn Haug har bygd opp egen bil og buss til debuten i rallycross-EM

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.