Holter-kvinnen Ragnhild Haga ble nummer 12 i OL-rennet 30 km klassisk, søndag morgen norsk tid.

- Skikkelig sliteføre og ikke helt dagen min, men jeg ga det jeg hadde og avsluttet med stil. To gull fra mesterskapet er jeg uansett kjempefornøyd med, sier Haga til TVNorge.

Åsen IL-løperen krysset målstreken 4,53,9 bak den suverene vinneren Marit Bjørgen.

Finske Krista Pärmäkoski tok sølvet foran svenske Stina Nilsson på bronseplass.

Dette var den siste langrennkonkurransen under det olympiske mesterskapet i Sør-Korea.

Selv om det ikke ble noen medaljekamp i avslutningen kan Haga uansett se tilbake på en fantastisk OL-debut. Etter en 15. plass på åpningsdistansen 15 km med skibytte vant Haga gull på 10 km fri, før hun doblet gullsamlingen som del av det norske stafettlaget.

- Det har vært et eventyr fra ende til annen, sier Haga.

LES OGSÅ: – 15 OL-gull til lille Holter er jo helt sprøtt

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.