– Egentlig var det vel et ganske dårlig skudd. Jeg bare lukket øynene og håpet på det beste, sier en smilende innbytter til Eidsvoll Ullensaker Blad.

Tran kom inn da det gjensto omtrent en halvtime på kunstgresset, og Tran, som vanligvis trakterer midtstopperplass, klasket inn 3-2-målet få minutter etter innhoppet.

TOK TIDLIG LEDELSEN

Det hadde ikke nødvendigvis trengt å bli så spennende lørdag. Først scoret Turn på straffespark etter at Robin Edvardsen ble felt på veg igjennom i bakrommet. Straffen satte Jonatan Teigland velplassert til høyre for seg.

Deretter begikk Turn et vakkert angrep da venstreback Johan Kolbjørnsrud fant venstrekant Stian Teksum, som enkelt og greit strakk fram tåa og fintet ut Flisas målvakt.

REDUSERING, UTLIGNING OG TAMT TURN

Så glapp det litt for Turn. Turn ble overspilt på venstrekanten, Peter Rusina ble rundet og Flisa-kaptein Krogh Gerson fikk enkelt trille inn reduseringen.

Det lå en utligning i lufta på kunstgresset, og like før pause kom Flisa alene med Peter Rusina. Sjansen trillet utenfor. Etter hvilen maktet ikke Turn å punktere kampen skikkelig.

– Jeg følte på mange måter at vi hadde kontroll, men det hjelper ikke å ha kontroll på en kamp i 89 minutter om det kommer feilskjær, sier kaptein Jon Erik Økland etter kampen.

TRAN THE MAN

Så falt avgjørelsen. På rundt 25 meter duppet ballen ned hos innhopper Truong Tran, som brukte sine beste egenskaper som midtstopper til å overliste Flisa-målvakten.

– Det var et dårlig skudd, egentlig, og jeg trodde ærlig talt ikke at den skulle gå inn. Det var litt midtstopper-scoring. Strak vrist, gliser Tran.

Nå håper Tran at Turn kan ta med seg godfølelsen videre i oppgjørene mot Redalen og Stabæk 2.

– Det er klart det er viktig for spillergruppa å vinne sånne kamper. Det gir selvtillit, avslutter matchvinneren.

LES OGSÅ: Kunstgress, undervarme, lys og tribuner

KAMPFAKTA

 • 3. divisjon
 • Eidsvold Turn – Flisa 3–2 (2–1)
 • Eidsvollhallen, 101 tilskuere
 • 1–0 17. min.: Jonatan Teigland
 • 2–0 22. min.: Stian Teksum
 • 2–1 29. min.: Bjørn Erik Krogh Gerson
 • 2–2 65. min.: Strahinja Latkovic
 • 3–2 67. min.: Truong Tran
 • Gule kort: Ole Kristian A. Myhre, Flisa
 • Lag Turn: Peter Rusina – Johan Kolbjørnsrud, André T. Nordlie, Henrik Ulseth, Robin Edvardsen – Kristoffer T. Nordlie, Markus Stensby (Truong Tran fra 66) Jon Erik Økland – Eiven H. Solberg (Thierry Dabove fra 46), Jonatan Teigland (Sondre Rustad Rudi fra 75), Stian Teksum

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
 • Slette kommentaren din
 • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.