– Den siste tiden har motivasjonen vært dalende. Det er mange detaljer som til sammen gjør at det har blitt sånn. I tillegg har jeg en hektisk hverdag med jobb og familie, og i det siste har jeg ikke følt at tiden strekker til. Da synes jeg det er best å gi seg nå, sier Innstøy til klubbens nettsider.

Treneren tok avgjørelsen i forrige uke og informerte spillerne i forkant av mandagens hjemmekamp.

– Jeg har hatt flere flotte år i klubben, så det er selvfølgelig vemodig, men for både meg og laget tror jeg dette er det riktige nå, sier han.

Hvordan trenerløsningen blir framover er ennå ikke avklart. FUVO vant kampen 1–0 etter scoring av Kim Brenna etter drøye timen spilt.

Samme kveld befestet Kløfta sin posisjon på toppen av 4. divisjonstabellen med 3–1 hjemme mot Blaker, mens Hauerseter tapte med samme sifre borte mot Strømmen 2.

LES OGSÅ: Turn lå under til pause - så løsnet det skikkelig

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.