For første gang på veldig mange år stiller EIF tre jentelag i seriesystemene for yngres. Klubben mønstrer ett lag i jenter 10-klassen og hele to lag i jenter 7-klassen. For sju-åringene var det en meget vellykket oppstart av sesongen da den ble sparket i gang med fest og moro på Eidsvoll stadion nå i mai. Trener for et av lagene, Rainer Knutsen, er strålende fornøyd med oppstarten, og nå håper han at lagene kan trekke flere unge jentespillere til klubben.

- Vi er veldig glade for å være i gang med sesongen! Første runde ble feiret med grilling og kaker, selvsagt etter kampene var ferdige, sier Knutsen fornøyd.

- Vi er kjempefornøyde med en fantastisk gjeng jenter og foreldre som virkelig stiller opp, fortsetter Knutsen.

NATTFOTBALL

I tillegg til grillfest etter endt seriepremiere, har lagene holdt flere sosiale samlinger for å styrke samholdet i lagene. Fotball i mørket ble også en dundrende suksess for lagene.

- Som en del av oppladningen til sesongen har vi også hatt overnatting på klubbhuset med nattfotball. Jentene har det supergøy! Vi vil oppfordre jenter som ønsker å spille fotball til å bli med oss, avslutter Knutsen. Lagene teller per nå 16 spillere med jenter fra Bønsmoen, Råholt, Eidsvoll Verk og Dal.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.