For første gang på veldig mange år stiller EIF tre jentelag i seriesystemene for yngres. Klubben mønstrer ett lag i jenter 10-klassen og hele to lag i jenter 7-klassen. For sju-åringene var det en meget vellykket oppstart av sesongen da den ble sparket i gang med fest og moro på Eidsvoll stadion nå i mai. Trener for et av lagene, Rainer Knutsen, er strålende fornøyd med oppstarten, og nå håper han at lagene kan trekke flere unge jentespillere til klubben.

- Vi er veldig glade for å være i gang med sesongen! Første runde ble feiret med grilling og kaker, selvsagt etter kampene var ferdige, sier Knutsen fornøyd.

- Vi er kjempefornøyde med en fantastisk gjeng jenter og foreldre som virkelig stiller opp, fortsetter Knutsen.

NATTFOTBALL

I tillegg til grillfest etter endt seriepremiere, har lagene holdt flere sosiale samlinger for å styrke samholdet i lagene. Fotball i mørket ble også en dundrende suksess for lagene.

- Som en del av oppladningen til sesongen har vi også hatt overnatting på klubbhuset med nattfotball. Jentene har det supergøy! Vi vil oppfordre jenter som ønsker å spille fotball til å bli med oss, avslutter Knutsen. Lagene teller per nå 16 spillere med jenter fra Bønsmoen, Råholt, Eidsvoll Verk og Dal.