– Dette er den beste kampen vår i år. Vi hadde mye bra spill og fikk betalt for det vi trener på, stråler Turns tremålscorer etter kampen, Silje Trandum Otten.

Charlotte Elfstedt og Jorunn Waaler scoret en gang hver mot topplaget Fjellhamar.

– Vi får involvert kantene mye, og var foran mål da innleggene kom, sier trioen.

– I tillegg gjør vi ting kjapt og enkelt. Nå er vi på riktig spor, sier kaptein Jorunn Waaler og mener de er litt bak skjema til hva de så for seg før sesongen.

– Men vi har fått i gang spillet slik vi ønsker å ha det, sier hun.

MÅL PÅ MÅL

Otten startet ballet før Elfstedt doblet like før pause. Otten sørget så for to scoringer til, men så var det slutt for denne gang.

– Jeg kjente krampen kom i det jeg skjøt, ler tremålsscoreren, som måtte se resten av kampen fra sidelinjen.

Gjestene sørget så for et pent trøstemål da Mari Carlson Haug knallet til fra 20 meter. Turn-jentene ble åpenbart inspirert av dette skuddet, og disket opp med flere gode forsøk uten hell. Etter at flere Turn-spillere forsøkte seg inne i boksen var det Jorunn Waaler som til slutt satte punktum med 5–1.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.