I midtuka stilte Fredrik Johnsen til sitt aller første senior-EM. Trener Espen Jansen forteller at Fredrik gjennomførte sine øvelser veldig bra. I frittstående-kvalifiseringen ble han nummer 74 av 98, og i ringer-kvaliken endte han på 57. plass av 85.

SANKER ERFARING

Som førstereis i møte med europaeliten handlet deltakelsen først og fremst om å sanke erfaring til fortsettelsen. Av samme grunn var også de yngre Hoppensprett-turnerne Petter Steinsvik-Nilsen og Sebastian Sponevik med på turen for å bli inspirert. Her overværer de mesterskapets finaler og trener med lokale gutter i den lokale turnhallen.

– UTROLIG LÆRERIKT

- Guttene koser seg og er superinspirert for mer trening og for å komme opp på dette nivået. Det er utrolig lærerikt for alle sammen å være her, og stort for Jessheim-guttene å møte sine idoler, sier Jansen.

LES OGSÅ: Hoppensprett-gutta ble det suverent beste laget

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.