Amalie Håkonsen Ous får i helgen sjansen til å måle muskler med verdenseliten. For andre året på rad arrangeres verdenscup ved elven Elbe. Det er en by-sprint, midt i sentrum. Disiplinene er individuell sprint lørdag og teamsprint søndag. Alle utøverne som fullførte Tour de Ski går nå inn i en treningsperiode fram til verdenscup i Otepää 19.–20. januar.

– Denne helgen får flere av våre framtidshåp presentert seg i det ytterste selskapet. Dette beviser igjen at vi har en fin bredde i norsk langrenn, sier landslagssjef Vidar Løfshus.

I tillegg til Ous har landslagsledelsen tatt ut Maiken Caspersen Falla, Mari Eide, Kathrine Rolsted Harsem, Ane Appelkvist Stenseth og Anne Kjersti Kalvå. Herrelaget består av Erik Valnes, Håvard S. Taugbøl, Sondre T. Fossli, Eirik Brandsdal, Sindre B. Skar, Pål Golberg.

LES OGSÅ: Hurdal IL kaster seg på Eidsvollkarusellen

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.