– Jeg håper jo å være i elleveren igjen mot Mjøndalen, sier tomålsscorer Ole Andreas Nesset til EUB etter kampslutt. Nesset startet og scoret mot Start, men han startet ikke kampen mot Åsane, da Magnus Retsius Grødem fikk sin debut i elleveren. Nå håper Nesset å få tillit igjen etter hvileperioden i 1. divisjon. Ull/Kisa har ikke kamp til helgen, men møter Mjøndalen igjen 3. september.

– Jeg vet ikke hva de tenker, men det er vel jevnt mellom han og meg. Formen ellers er veldig god og jeg er fornøyd med to scoringer i dag, sier Nesset

KISA-DOMINANS I 1. OMGANG

I 1. omgang var det stort sett Ull/Kisa-rekruttene som dominerte på Eidsvoll stadion. 0–1 til pause var muligens flatterende. Truls Jørstad scoret etter drøyt ti minutter, men midtbanespilleren misbrukte i tillegg to hundreprosentsjanser, hvor av den ene mesterlig reddet av Glenn Wilsgård i EIF-målet. Utover i 2. omgang kom derimot hjemmelaget mer med i spillet.

– Det er litt tilfeldig at vi vippet det i vår favør i dag, men jeg tror kanskje det handler om at vi satt våre mens EIF brant sine sjanser. De hadde et par farlige der på 0-1, oppsummerer Nesset. EIF-målvakt Wilsgård var enig i Nessets analyse.

– I 1. omgang syntes jeg vi brukte litt for mye tid på å løse hvor vi skulle ligge, men i 2. omgang synes jeg vi spilte veldig bra, egentlig. Det var litt stang ut, for eksempel med tverrliggerskuddet til Robin Limbodal. Han hadde fortjent en scoring, sier Wilsgård, som ble kåret til hjemmelagets beste mandag kveld.

TAPT TRE PÅ RAD

Etter seierne på hjemmebane mot Eidsvold Turn 2 og Gjerdrum har EIF nå tre tap på rad. Troppen er skadeskutt med Espen Berg Ottesen ute for sesongen og Magnus Iversen på sidelinjen i en lengre periode. Mandag ble Heine Lundahl skadet under oppvarmingen, mens Marius Rødsrud også sto over mot Kisa 2. Wilsgård tror derimot at EIF slår hardere tilbake.

– Ja, det har vært tynt, men vi har møtt gode lag også. Spesielt Strømmen 2 og Kisa 2 har vært gode. Jeg synes egentlig vi klarte oss veldig bra i dag, mot et veldig godt lag. Nå må vi bare satse framover, avslutter Wilsgård.

KLØFTA SEIRET MENS «SETRA» SNUBLET

Av andre 4.-divisjonskamper var Kløfta den store beholdningen. På naturgresset i Blaker havnet de bakpå 1-0, men scoringer av Ole Fredrik Fjeldet Westheim og Magnus Pettersen Hovde snudde kampen for ullsokningene. Seieren er den første siden hjemmeseieren mot Strømmen 2 i slutten av juni. Etter det har det blitt tre poengdelinger og ett tap for Kløfta, som med seieren klatrer til en mulig midlertidig 2. plass i avdelingen. Kløfta er to poeng foran Aurskog-Høland, som har én hengekamp på Kløfta. På toppen ligger Gjelleråsen to poeng foran Kløfta, også de med én kamp mindre spilt.

På Nordkisa tok Hauerseter ledelsen ved storscorer Remi Rød etter en drøy halvtime, men Raumnes & Årnes’ Jonathan Storvik Dixons klassescoring i høyre kryss fra 18 meter sørget for uavgjort. Poenget er «Setras» første på fire kamper.

Kampfakta

 • 4. divisjon
 • EIF – Ull/Kisa 2 (0–1)
 • Eidsvoll stadion, 101 tilskuere
 • Dommer: Fred Antonsen, AFSK
 • Mål:
 • 0–1 12 min.: Truls Jørstad
 • 0–2 79. min.: Ole Andreas M. Nesset
 • 0–3 86. min.: Ole Andreas M. Nesset
 • Gult kort: Oliver Stenseth, Kisa 2.
 • Lag EIF: Dan-Remy T. Dahl, Stein Vidar Fjeldvang, Jim-Freddy G. Pedersen, Preben M. Johnsen – Stian Halberg, Robin Limbodal, Markus Johan Sørensen, Espen A. Fjeld – Fredrik Kristiansen, Martin Sydtangen. Benyttede reserver: Sondre L. Aasen
 • Lag Kisa: Rodijs Taurins – Karsten Rognerud, Martin Rosenkilde, Hevar Taymur, Markus Ådland Gulliksen – Markus Furseth, Martin Søreide, Oliver Stenseth, Fredrik Ullersmo, Truls Jørstad – Herman J. Henriksen
 • Benyttede reserver: Ole Andreas Nesset, Jon-Emil Wethal, Sander J. Forø
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
 • Slette kommentaren din
 • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.