Da Rognstadkollen Opp ble arrangert i Hurdal lørdag slo ungjenta til med ny løyperekord.

Råholtjenta som representerer Ull/Kisa, løp de 3,5 kilometerne på 21.21.

Det var Marte Sofie Buraas som hadde den gamle rekorden i motbakkeløypa. Buraas hadde også den forrige rekorden på 22.42, mens hun forbedret den med fire sekunder ned til 22.38 under fjorårets løp.

Men i år ble rekorden ettertrykkelig knust av løpstalentet Julie Hammer, som konkurrerer i klasse 13–14 år.

Ikke overraskende var hurdølingen Sindre Buraas kjappest av alle da Rognstadkollen Opp ble arrangert lørdag.

Sindre, som egentlig har lagt løpeskoene på hylla og som denne sesongen har satset på sykkel, har fortsatt løyperekorden på 16.27.

Sindre brukte 19.15 for å komme seg til toppen av Rognstadkollen i årets løp. Tidsmessig var en annen tidligere langrennsløper som kom nærmest. Sindre Buraas er forhenværende langrennsløper, og det samme er Tore Ruud Hofstad. Tore er født og oppvokst i Hurdal, men har de siste årene bodd på Lillehammer. Den tidligere landslagsutøveren ble klokket inn på 20.23 og det holdt til en andreplass i løpet.

Rune Nordgård, som også er fra Hurdal- og langrennsløper, fikk åttende beste tid med 21.38.

Løypa som starter på Hurdal Verk folkehøyskole og målgang er på toppen av Rognstadkollen. Løpet er 3,5 kilometer langt og har 420 høydemeter stigning.

Et 60-talls løpere deltok i motbakkeløpet.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.