I helgen er det junior-NM i Harstad, og det største medaljehåpet for de lokale friidrettsutøvernes del er dessverre ute med skade. Hekkeløper Marcus Moen dro på seg en strekk i U20-EM og stiller ikke i helgen. Men det gjør Vår Åsheim, som enkelt tok seg videre fra forsøksheatene på 400 meter fredag ettermiddag.

- Vår kan ta medalje på 400 meter hekk, og kanskje på 400 meter, sier trener i Ull/Kisa, Hans Jørgen Borgen.

Det er ikke det eneste medaljehåpet fra Øvre Romerike.

- Birgitte Kjuus er nok favoritt i stavkonkurransen, sier Borgen. Åsheim, som konkurrerer i jenter 19-klassen, løp 59,66 i forsøksheatet. Det er ikke Åsheims raskeste 400 meter, men mer enn godt nok til å løpe finale på distansen lørdag ettermiddag. Sondre Opaker Øines representerer også Ull/Kisa, men tok seg ikke videre fra forsøkene på 400 meter fredag ettermiddag. Mesterskapet varer fredag og lørdag i Harstad.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.