Torsdag signerte Andreas Aalbu en 1,5 års kontrakt med FFK, halvannet  år etter at han kom til Ull/Kisa fra klubben han nå vender tilbake til.

Keeper Stefan Hagerup nærmer seg 60 kamper i Ull/Kisa-drakten. Han har nå forlenget sin avtale ut 2020.

– Jeg er veldig fornøyd med to nye år med klubben. Spilletid har vært viktig for min utvikling og det har jeg fått her, sier Hagerup på klubbens hjemmeside.

Midtbanespilleren fra Larvik, Sverre Martin Torp, har også forlenget sin avtale med Ull/Kisa ut 2021-sesongen.

– Jeg trives veldig godt med lagkamerater og støtteapparat. Vi har en veldig fin gjeng, som jeg har det bra med både på og utenfor banen, forteller Torp på klubbens hjemmeside.

LES OGSÅ: Martin Trøen har meldt overgang til Ull/Kisa

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.