Ull/Kisas A-lag møttes mandag på Jessheim stadion til første økt med sin nye trenerduo Vegard Skogheim og André Bergdølmo. Etter treningen hadde laget et møte der trenerne presenterte planene for de neste månedene.

- SOLID TEAM

- Jeg tror vi har fått på plass et solid team som utfyller hverandre veldig godt, sier den mangeårige Kisa-kapteinen Truls Jørstad til EUB.

Spillergruppa ble forklart hvordan Bergdølmo skal ha ansvaret for det defensive, mens Skogheim skal ta seg av angrepsspillet og helheten. Nærmere innføring i spillestil og filosofi kommer senere, men hovedtrener Skogheim har tidligere varslet at han ønsker å videreutvikle det offensive spillet. Jørstad forventer ikke de store omveltningene som han tidligere har vært med på ved bytte av trenere i Jessheim-klubben.

- Det blir sikkert litt annerledes fra i fjor, men også mye likt. Vi skal uansett jobbe hardt for å lykkes inn mot en tøff sesong i OBOS-ligaen, sier Jørstad.

Før spillerne ble orientert om treningsopplegget, La Manga-leiren og treningskampene, hadde laget gjennomført en rolig økt for å komme i gang etter ferien.

GOD STEMNING

Tross snødrev og flere minusgrader satt latteren og smilene løst blant gutta ute på banen.

- Det så ut som om folk var glade for å komme tilbake på treningsfeltet. Det var en god økt med mye glede og engasjement, sier Jørstad.

17 A-lagsspillere var på plass til årets første trening. Ingen prøvespillere var med, men Ahmed Suleiman, som følger tidligere trener Jonas Olsson til den svenske klubben Ljungskile, var med på økta for å si farvel til gamle lagkamerater. Ellers var ingen prøvespillere til stede.

SNART KAMPER

Årets første treningskamp spilles mot Lillestrøm i LSK-hallen allerede den 17. januar. Deretter følger syv treningskamper på norsk jord, samt ett eller to oppgjør på La Manga, før seriestarten hjemme mot Sandnes Ulf den 3. april.

- I denne oppkjøringen skal vi få prøvd oss mot mye god motstand. Det blir mye mengdetrening og tøft på feltet framover, så kampene blir noe å glede seg til, sier Jørstad.

JEVN ØKNING

Også den nye trenerduoen var fornøyde med å få introdusert seg for troppen.

- Vi kommer til å begynne pent nå rett etter ferien, før vi øker belastningen utover i oppkjøringen. Det var godt å komme i gang, så skal vi bli bedre kjent med spillerne i tiden som kommer, sier Skogheim til ullkisafotball.no.

LES OGSÅ: Kisa-veggen skal gjøre klubben mer synlig i byen

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.