Det er Eidsvold Turn Fotballs nettsider som melder om at den tidligere tunisiske landslagsspilleren nå er spilleklar for Eidsvold Turn.

Overfor nettsiden understreker både Essediri og Turn at lisensen er løst kun som en nødløsning utover høstsesongen i en tynn og ung tropp.

Har trent de siste ukene

Selv om Essediri nærmer seg det neste runde tallet - 40 - har han en omfangsrik karrière å se tilbake på. I 2006 spilte han VM-sluttspill for Tunisia, og totalt har han elleve sesonger i Eliteserien i Tromsø, Bodø/Glimt, Rosenborg og LSK.

I sistnevnte klubb ble Essediri assistkonge tre år på rad før han la opp, skriver Eidsvold Turns nettsider.

Kantspilleren har deltatt på Turns treninger de siste ukene, og ifølge Turn på nett er høyrefoten fortsatt god. Turn ligger åtte poeng bak Lyn, med én kamp mer spilt.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.