Karl Andre Hovde tar over Kløftas A-lag i 4. divisjon.

- SPENNENDE LAG

- Jeg er jo fra Kløfta, og synes dette ser ut som et spennende lag i forholdt til nivået, sier Hovde til EUB.
Han hadde trent Hauerseter i fem år før han tok et 2016 uten fotball. Mer fritid gjorde godt, men Hovde sier det er en grunn til at han nå vender tilbake til lokalfotballen.
- Savnet fra fotballen var der, og da passer tidsbruken i 4. divisjon fint. Jeg har troen på at vi kan gjøre Kløfta mer stabilt enn hva de har vært de siste åra, sier Hovde.

- LENGE TIL SERIESTART

Med serieomlegging i 2017 ser han for seg en morsom, men tøff 4. divisjonssesong. Han tror Gjelleråsen og flere andrelag blir sterke.
- Per definisjon er Kløfta blant de dårligste lagene, men det er lenge til seriestart, sier han.
Svein Pettersen har ledet Kløfta de tre foregående sesongene.
LES OGSÅ: Tar en ny sesong i Ull/Kisa

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.