Jessheim-karen endte på 13. plass under helgen verdenscupkonkurranse i Huelva, Spania.

– Jeg er godt fornøyd med løpet siden jeg var nær en topp-5 plassering, selv om jeg er litt skuffet over at jeg ikke klarte holde tempoet oppe på løpinga, sier Gundersen, som tidligere i sommer ble norsk mester på samme distanse. 

22- åringen var raskest i vannet, og svømte så tøft at det ble god strekk i feltet på svømmetraseen. Dermed kunne han være med på å etablere tetfeltet på sykkel uten å bruke for mye krefter. I løpet av sykkeletappen klarte tetgruppen å få et forsprang på 45 sekunder til neste gruppe. Tetfeltet besto av 11 menn, og Gundersen hadde gjort alt riktig på svøm og sykkel for et sterkt resultat. Halvveis ut på løpeetappen lå han og knivet om en fjerde eller femte plass.

Med magekramper tapte han en del plasseringer mot slutten, og endte til slutt drøyt 2 minutter bak vinneren Justus Nieschlag fra Tyskland.

LES OGSÅ: Kunstgresset ved Skogmo er ferdig

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.