Holm kommer med 240 poeng fra innledende runde, og det resultatet sørget for at Kasper får skyte finale i dag, torsdag.

Kurt Eirik Bekkevold er også finaleklar. Bekkevold, bosatt på Borgen, er klar for felthurtigfinalen fredag med imponerende 7.10 på innledende, og med 25 poeng på stangskytingen skal han skyte finale også der.

Jenny Stene er også klar for finale i stangskyting med 24 på innledende. Stian Bogar er bosatt på Jessheim, og skøyt bra på innledende onsdag med 148, men 96 poeng på ti-skudden sendte Bogar ut av Kongelaget som skytes i kveld.

Onsdag skøyt Åse Marit Myrvang fra Steinsgård 50 på liggende, 49 på stående og 50 på knestående. På ti-skudden ble det 99 poeng på Myrvang, som dermed er på Kongelaget i kveld med 248 poeng totalt på 25 skudd.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.