I år ble den tradisjonsrike turneringen i Eidsvollhallen spilt over tre dager. På disse tre dagene spilte 24 forskjellige lag til sammen 54 kamper, og 249 mål ble scoret (herrefinalens straffesparkkonkurranse inkludert).
Andreplass igjen: I år som i fjor havnet kompislaget «Mivers United» på andreplass.

Keeperscoring

I damefinalen møttes Raufoss og Eidsvold Turn 2. De blåkledde tok ledelsen på en spektakulær måte: Keeper Stine Krosnæs fikk ballen i beina rett utenfor egen målgård. På direkten knallet hun til og ballen gikk i en perfekt bue. Den dalte i mål bak en sjanseløs motstanderkeeper, og Krosnæs mottok lagvenninnenes hyllest.
- Jeg så at keeperen deres var langt ute, og tok sjansen på å sikte på mål, forklarer Turn-keeperen etter finalen.
- Det var moro å vinne, smiler hun. I tillegg til finalescoringen sto hun for mange solide inngripener, noe som ble belønnet med prisen for beste spiller i dameklassen. Hun skryter samtidig av medspillerne sine:
- Alle jentene har stått på sammen og vi har spilt slik vi ble enige om på forhånd.
Ved Turn 2's andre finalescoring var publikum vitne til gode prestasjoner på rekke og rad. Først ble Charlotte Elfstedt spilt igjennom med en frekk tunnelpasning. Hun avsluttet flott, men Raufosskeeperen reddet mesterlig. Hun måtte imidlertid gi retur som Elfstedt årvåkent satte inn.
Da Raufoss også scoret to mål, gikk lagene til ekstraomganger og sudden death. Og det ble virkelig «sudden death» for Totenlaget: etter kun seks sekunder av overtiden sikret Silje Otten seieren for Eidsvold Turn.
Gultrøyene fra Oppland ble for øvrig ledet av to eidsvollinger som nå går hver sin veg - Umar Malik er påtroppende trener for damelaget, mens spillerutvikler Roy Arne Berg går fra Raufoss til Fredrikstad FK. Raufoss' Nora Dalby ble toppscorer i dameklassen med sine sju nettkjenninger.

Kampfakta finale damer:

Raufoss-Eidsvold Turn 2 2-3 (e.eo) (2-2)
Dommere: Eric Heimdal og Viktor Silva
Mål:
0-1 Stine Krosnæs
1-1 Nora Dalby
2-1
2-2 Charlotte Elfstedt
2-3 Silje Otten
Lag Raufoss: Fride Hoem, Johanne Bork, Maren Johansen, Nora Bakke, Carina Myrvang, Heidi Snersrud, Sofia Berntsen, Nora Dalby, Mia Schjerve, Malin Sunde
Lag ETF 2: Stine Krosnæs, Kristine Finneide, Charlotte Elfstedt, Hedda Granli, Stine Svendsen, Silje Otten, Henriette Finstad, Frida Kristengård
ÅRET 2016: EUBs Per Erik Paulsen ser tilbake på 2016

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.