Ull/Kisa tapte 0–1 mot et svekket Viking på La Manga, tirsdag kveld.

– VELDIG FIN TRENINGSLEIR

– Vi er naturligvis svært skuffet over å tape mot Viking, men når vi ser uken her nede i ett, så har vi hatt en veldig fin treningsleir. Man ser igjen ting vi har jobbet med i vinter, og jeg føler fundamentet vårt er solid før sesongen starter, sier trener Vegard Skogheim til ullkisafotball.no.

Treningskampen var preget av svært sterk vind. Kisa hadde motvind i førsteomgang, og slet stort med å få etablert noe som helst spill. Jonas Fjeldberg og Andreas Aalbu hadde begge avslutninger fra brukbare posisjoner i feltet. Samtidig klarte ikke Viking å sette Kisa på store prøver, og de kom først nære scoring da Kisa-stopper Ciise Abshir headet i egen tverrligger etter et hjørnespark. Selv om Kisa fikk vinden med seg i andreomgang tok det ikke lang tid før de fikk en i fleisen. Kampens eneste mål kom etter 51 minutter da Kristoffer Haugen headet en corner-variant over Stefan Hagerup i Kisa-buret. Nykommer Andreas Aalbu, som scoret kampens eneste mål i forrige treningskamp mot Florø, var nærmest scoring for Kisa også denne kampen. Headingen fra 4–5 meter gikk rett utenfor stolpen, og dermed endte oppgjøret og treningsleiren med tap for Jessheim-klubben.

PÅ VEG TILBAKE

Kristoffer Ødemarksbakken sto over kampen med en liten kjenning i låret, mens Ole Andreas Nesset fortatt sliter med en lårsmell fra kampen mot KFUM Oslo. Hjemme i Norge er Herman Henriksen og Markus Furseth på veg tilbake, mens Nesset og Karsten Rognerud er ute for en lengre periode.

– At vi kommer gjennom her uten store skader er svært viktig. Vi har fått i gang flere spillere i kampsituasjon, og opplever stor konkurranse på mange plasser. Det er positivt for oss, sier Skogheim.

Viking – Ull/Kisa 1–0 (0–0)

La Manga, 30 tilsk.

MÅL 1–0. 51. min.: Kristoffer Haugen

Gult kort: Zymer Bytyqi, Viking.

Dommer: Martin Lundby, Bøverbru

Ull/Kisa (4-2-3-1): Stefan Hagerup – Jan T. Amundsen, Emmanuel Troudart, Ciise A. Abshir, Nikolas Walstad (Vetle Dragsnes fra 61.) – Truls Jørstad, Niklas Sandberg – Jonas Fjeldberg (Christian Aas fra 75.) Andreas Aalbu, Nicolay Solberg (Martin Torp fra 61.) – Ole K. Langås.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.