Med denne seieren er Kisa-herrene oppe i ti poeng etter 11 spilte serierunder og ligger på sjuendeplass på tabellen. Helgas motstander, Fet, står bokført med 13 poeng og ligger på fjerdeplass.

Med unntak av ledende Nordstrand, som har 20 poeng på 11 serierunder, er de øvrige lagene i avdelingen «innenfor skuddhold» for Kisas håndballherrer. Stabæk/Haslum ligger på andreplass med 14 poeng, mens både Asker og helgas motstander, Fet, har 13 poeng. Raballder og Øvrevoll/Hosle har 12 og 11 poeng.

Fakta

Håndball 3. divisjon

Fet - Ull/Kisa 24-26 (13-11)

Skedsmohallen

Aleksander Bekkevold, Per Engesten, 3, Martin Rognhaug, 1, Marius Rognhaug, 9, Anders Skals, Henrik Short, 3, Didrik Bredesen, Pål F. Jahren, Vebjørn Høgås Merlid, 4, Sebastian Wurtz, Marius Bekkevold, 6, Ole Anders Engebretsen, Mikkel Strømstad.

Toppscorer Fet: Emil Vestbakken, 8

Utvisninger: Fet: Ingen, Ull/Kisa 3x2 min.

LES OGSÅ: Millioner til idrettslagene

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.