Et nedtrykkstruet Strømmen-lag tok med seg alle poengene fra søndagens romeriks-oppgjør i OBOS-ligaen. De grå-røde fra nedre Romerike tok ledelsen etter et kvarter spilt, da innlånte Ebiye Moses fikk ballen i beina etter at Ull/Kisa ikke fikk klarert et frispark. Nigerianeren, som er på utlån fra Lillestrøm, banket inn 1-0 fra fem meters hold. 

Scoringen satte litt fart i kampen, og få minutter senere var det gjestene fra Jessheim sin tur til å juble. Kristoffer Normann Hansen tok ned en klarering på sin venstre flanke og dro seg inn i banen. Larvik-karen ladet høyrefoten og limte ballen oppe i vinkelen – helt utakbart for Simon Thomas i Strømmen-målet.

Begge lagene hadde sine farligheter, men 1-1 stod seg til pause.

ÅPEN KAMP

De to romeriks-lagene fortsatte å skape sjanser også etter hvilen. Kisa-spiss Martin Trøen, som ble solgt fra nettopp Strømmen i sommer, kom til flere muligheter uten at han maktet å score mot gamle lagkamerater.

Snaut tjue minutter før slutt tok Strømmen tilbake ledelsen da Emil Sildnes nikket inn 2-1. Ti minutter senere økte Sindre Mauritz-Hansen til 3-1 med et knalltreff fra tjue meter. Fire minutter før full tid reduserte Kisa-stopper Espen Garnås til 3-2 da han headet inn en corner. Midstopperen ble flyttet opp i banen som følge av Kisas jakt på poeng, og hallingdølen var ikke langt unna å bli tomålsscorer. På overtid prøvde han seg på nok en heading, men avslutningen fra kort hold ble reddet av en god Strømmen-keeper. 

JAKTER KVALIK-PLASSEN

Ull/Kisa ligger nå sjuendeplass, noe som er én plass for lavt i forhold til å sikre seg kvalik-kamp til Eliteserien.

Heldigvis for de gulgrønne er det kun to poeng opp til Kongsvinger på femte plass og ett poeng opp til Tromsdalen på sjette plass.

Jessheim-laget får besøk av serielederne Aalesund i neste runde.

Kampfakta 

 • OBOS-ligaen
 • Strømmen - Ullensaker/Kisa 3-2 (1-1)
 • Strømmen stadion, 375 tilskuere
 • Dommer: Marius Lien, Otra IL

 • Mål: 
  1-0 15. min.: Ebiye Moses1-1 21. min.: Kristoffer Normann Hansen2-1 72. min.: Emil Sildnes3-1 83. min.: Sindre Mauritz-Hansen3-2 86. min.: Espen Garnås
 • Gule kort: Sindre Mauritz-Hansen, Mathias Blårud, Strømmen. Kristoffer Normann Hansen, Christian Aas, Ull/Kisa. 
 • Lag Ull/Kisa (4-5-1): Stefan Hagerup – Nikolas Walstad, Morten Sundli, Espen Garnås, Mats-Andre Kaland – Eric Kitolano, Christian Aas, Martin Torp (Sebastian Remme Berge fra 79.), Kristoffer Normann Hansen, Lars-Jørgen Salvesen – Martin Trøen (Cisse Abshir fra 67.)
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
 • Slette kommentaren din
 • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.