Det ble gullmedaljer i lagskytingen på 15 meter, mens det ble sølv i lagskytingen på 10 meter. Håkon Rignes sikret seg i tillegg en individuell NM-tittel da han vant 15 meter standardrifle.

– NM er et stort arrangement, og det å prestere under slike forutsetninger og såpass stor grad av alvor står det respekt av. Jeg er stolt over både ungdommene og juniorene vi har i laget. Sammen legger de ned flere timer hver uke i Alfhallen, sier Per Olav Karlsen i Kisens ungdomsutvalg i en pressemelding.

Benjamin Tingsrud Karlsen gjorde rent bord under årets NM. 19-åringen fra Kisen miniatyrskytterlag fikk en perfekt avslutning på juniorkarrieren i NM-sammenheng i Bergen. Det ble individuelle gullmedaljer både på 10 meter luftrifle, 10 meter luftrifle sprint, 15 meter fririfle og 15 meter standardrifle. I tillegg sikret han seg NM-gull i den nye olympiske øvelsen 10 meter luftrifle mix-team, sammen med Jenny Stene, også hun fra den lokale miniatyrklubben i Alfhallen på Borgen. Regner man med de øvrige lagskytingene i tillegg, kom Tingsrud Karlsen hjem til Alfhallen fra Bergen med totalt 8 NM-gull.

– Dette er helt klart mitt største NM noensinne. Det å vinne alle øvelser, er nesten litt uvirkelig, sier Tingsrud Karlsen.

LES OGSÅ: På gulvet makter Hege å få overtaket på ME-sykdommen

LES OGSÅ: Vant gull i boksestevne på hjemmebane

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.