Åse Marit Myrvang gjorde en kjempeprestasjon onsdag ettermiddag og skøyt fantastiske 248 poeng i lag 70 i Førde i Sogn og Fjordane. Myrvang, som representerer Steinsgård skytterlag, startet med full klaff på de fem første liggende. Deretter fortsatte Myrvang med 49 på stående før hun avsluttet med 50 poeng på knestående. Med 149 poeng inn mot de avsluttende ti skuddene, lå Åse Marit meget godt an til å kapre en plass på Kongelaget i årets utgave av Landsskytterstevnet.

– kjente nervene komme

Det startet fantastisk også på ti-skudden for Nannestad-jenta. På de tre første skuddene – som utføres stående – traff Myrvang tre av tre blinker. Det kom en uheldig nier på knestående, men med resten treff – og en totalsum på 248 – er Myrvang klar for å skyte i Kongelaget torsdag kveld.

– Jeg synes 25-skudden var bra, og jeg hadde sånn noenlunde kontroll. Men kjente nervene komme, så jeg jobbet hele veien for å få det til, sier Åse Marit til EUB fra Førde.

Før de siste ti skuddene – da poengsummen 149 ble kjent – merket Myrvang pulsen.

– De ti siste skuddene var det god puls, men fokuset mitt var på avtrekk og ikke å miste hodet helt, forteller Myrvang. Nå skyter hun altså i Kongelaget torsdag kveld.

– Jeg tenker at jeg skal inn og gjøre mitt beste. Jeg har lyst til å prestere, men man vet aldri hva som skjer, avslutter Myrvang.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.