Åneskøl opp arrangeres 26. august. Selv om dette er et tøft motbakkeløp er også dem som ikke er like godt trent hjertelig velkomne.

– Det viktigste med Åneskøl opp er å komme seg ut og i bevegelse. Her er det klasser også for barn og mosjonister, sier løpsgeneral Bjørn Saksberg.

Årneskollen, eller «Åneskøl» på lokalspråket, rager 602 meter over havet, og kan by på utsikt utover Romerike, Toten og Hedmark. Start er ved mjøskanten i Årneslandet, og turen går nesten fem hundre høydemeter drøye fire kilometer gjennom skogen, før mål og landskapet åpenbarer seg. Barneløypa er på 1 kilometer, med medalje til alle barn.

– Her er det muligheter for deg som vil konkurrere, for deg som vil ta en rolig tur mot toppen og for barn som vil ha det gøy med motbakkeløp, sier Saksberg.

LES OGSÅ: Sykkelparet ble heiet rundt og rundt Hurdalssjøen

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.