Christian Westad sendte Kløfta foran på dødball før Steffen Nystrøm banket inn 2–0 før pause. Fredrik Kristiansen reduserte på tampen, men EIF fikk aldri utligningen.

Det betyr at Kløfta står med full pott etter fire kamper i årets 4. divisjon, mens Eidsvold IF fortsatt venter på sin første seier.

Oppgjøret mellom Kløfta og Eidsvold IF skulle egentlig blitt spilt i åpningsrunden, men ble utsatt på grunn av Kløftas cupeventyr som endte hjemme mot eliteserielaget Lillestrøm

På mandag venter ny hjemmekamp for Kløfta da Skedsmo 2 kommer til Bakkedalen. To dager senere skal Eidsvold IF møte Raumnes & Årnes på Eidsvoll stadion.

LES OGSÅ: Skjevik tilbake i full sving etter ulykken

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.