Keeper Christoffer Gjertsen har signert sin første proffkontrakt og er denne uka tatt opp i A-stallen til Ull/Kisa fotball.

– Dette er helt vanvittig. Det blir et veldig morsomt år, det blir spennende, og jeg må bare fortsette å stå på og jobbe hardt som jeg alltid har gjort, sier Gjertsen til klubbens nettsider.

VURDERTE UTLANDET

På tampen av fjorårssesongen ble det klart at klubben ville hente Gjertsen og Martin Søreide opp fra klubbens rekruttlag for å forsterke A-laget. I ettertid hadde Gjertsen egentlig bestemt seg for å reise til USA for å studere på college fra sommeren, men etter litt fram og tilbake har han nå bestemt seg for å bli værende for i Jessheim-klubben.

– Dette er jo noe man jobber mot gjennom hele livet. Man setter seg mål, og Ull/Kisa er jo en stor klubb, og det er status å spille her. Helt klart veldig moro, fortsetter 18-åringen til ullkisafotball.no.

RIVENDE UTVIKLING

Den 18 år gamle keeperen kom fra LSK til Ull/Kisas juniorlag tilbake i 2017. I 2018-sesongen hospiterte han fast med A-laget og var en svært viktig bidragsyter i Ull/Kisa 2-opprykket med 24 baklengs på de 21 4. divisjonskampene han spilte.

Gjertsens inntreden på A-laget betyr også at Kløfta har fått sin første spiller i Ull/Kisas A-stall på flere år. Han blir makker med keeper Stefan Hagerup i 2019. I tillegg vil også Alexander Håkull-Vangen delta på enkelte A-treninger i sin nye rolle. I tillegg til å være tilgjengelig for spill, har veteran Vangen fått ansvar som keeperutvikler i utviklingsavdelingen.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på nye utfordringer i klubben. Det blir spennende å jobbe inn mot den yngre avdelingen og A-laget til damene. Jeg har lyst til å bidra til en god utvikling på keepersiden, sier Håkull-Vangen til klubbens nettsider.

Denne uka ble det klart at et annet lokalt keepertalent, Fredrik Johansen Mundal, gir seg i Kisa for å prioritere studier.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.