– Vi hadde 806 påmeldte. Det er noen færre enn i fjor, men vi er fornøyd. Løypa holdt hele dagen tross kraftig regn like før start, og vi har bare fått gode tilbakemeldinger selv om noen nok fryktet noe annet da det bøtta ned. Men traseen er så bra at den holder uansett, og Kongerittet har blitt et godt årlig arrangement, sier en fornøyd UCK-leder Hans-Petter Trondsen.

Maiken Tømta fra Hurdal IL Sykkel ble beste lokale kvinne. Tiden 2.22.31 holdt til en bronseplass i kvinnenes eliteklasse på 65 km.

I herreklassen tok Ole Hem fra Romeriksåsen SK bronse på tiden 1.55.20.

I turklassen ble beste lokale utøver Stine Marie Snortheim fra Ullensaker CK på 13. plass. Klubbkamerat Aleksander Warmin tok en fjerdeplass.

I turklassen over 34 km syklet Lotta Sofie Rud fra Ullensaker CK inn til fjerdeplass – på tandem. Torgeir Grønsberg fra Backe Romerike var raskest av de lokale – på niendeplass.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.