• SVENSK DYNAMITT: Robin Edvardsen dunket inn Turns første mål med et solid langskudd. Like før hadde han et tilsvarende skudd i treverket. Den svenske backen ble utropt som dagens Turn-spiller i kampen mot Korsvoll.
 • MATCHVINNER: Med sitt første touch på ballen ble Piotr Gawecki den store helten.

– I need a goal, var beskjeden Piotr Gawecki fikk av trener Jon Slaatsveen.

På stillingen 2-2, med drøyt ti minutter igjen å spille kom polakken inn for Markus Stensby. På sin første ballberøring oppfylte Gawecki trenerens ønske – med et knallskudd fra tjue meter.

– Jeg fikk beskjed om å score, så da gjorde jeg bare det, ler matchvinneren etter kampslutt.

Senere på dagen spilte serieleder Lyn uavgjort mot Valdres, noe som betyr at Turn kun har tre poeng opp fra sin andreplass.

LES OGSÅ: Turn blir ved Eidsvollhallen litt til

TUNG START

Seieren satt imidlertid langt inne. Kampen var ikke mange sekundene gammel da Adrian Thun scoret alene mot Peter Rusina. Etter åtte minutter doblet samme mann ledelsen med et velplassert hodestøt. Ikke lenge etter var Turns Robin Edvardsen nære utligning, men langskuddet gikk i stolpen og ut. Edvardsen trengte kun en liten justering av skuddfoten, for etter 24 minutter prøvde han seg igjen. Denne gangen var ikke treverket i vegen, og keeper var sjanseløs på raketten fra 25 meter. Like etter dunket Markus Stensby inn utligningen med sitt første mål i Turn-drakta.

HEKTISKE SLUTTMINUTTER

Lagene tok pause på 2-2, en stilling som sto seg helt til Gaweckis sene seiersmål. Umiddelbart etter scoringen fikk Stian Teksum sitt andre gule kort for å sparke vekk ballen.

I sluttminuttene trykket Korsvoll på for å få utligning, men avslutningene ble ofte for upresise. Bortelagets press førte til at Turn kunne kontre, og mest dramatisk ble det på overtid da Thierry Dabove ble felt på veg igjennom. Kantspilleren hisset seg voldsomt opp, men slapp unna med gult kort i likhet med Korsvoll-spilleren som felte han.

– KAOS-KAMP

– Det ble dramatisk i dag?

– Det ble det, og jeg synes det var en kaos-kamp. Vi får en marerittstart, men kommer sterkt tilbake med to fantastiske scoringer før pause. Det gjør at vi har trua før andreomgang, sier Jon Slaatsveen. Han var likevel ikke helt fornøyd med hvordan kampen utartet etter hvilen:

– Det ble bare kaos. Masse stopp i spillet, frispark og lange baller, og jeg er litt skuffa over at vi ikke klarer å bryte opp dette mønsteret. At vi vinner i dag er vi selvsagt strålende fornøyde med – men det kostet, sier Turn-treneren.

Neste mulighet for Turn-poeng er borte mot Tynset. – Vi må «gubbe» oss opp før den kampen, for det blir mye av det samme der, avslutter Slaatsveen.

LES OGSÅ: Jonatan Teigland matchvinner etter sen scoring mot Frigg

KAMPFAKTA

 • Norsk Tipping-ligaen avd. 2
 • Eidsvold Turn – Korsvoll 3-2 (2-2)
 • Eidsvoll kunstgress, 110 tilskuere
 • Dommer: Magnus Muri Nygren, Strømmen
 • Mål:
 • 0-1 1. min.: Adrian Thun
 • 0-2 8. min.: Adrian Thun
 • 1-2 24. min.: Robin Edvardsen
 • 2-2 28. min.: Markus Stensby
 • 3-2 81. min.: Piotr Gawecki
 • Gule kort: Stian Teksum, Thierry Dabove, ETF. Anders W. Kogstad, Andreas S. Romøren, Joakim E. Schreuder, Chimaobi I. Ifejilika, Korsvoll
 • Rødt kort: Stian Teksum (to gule), ETF
 • Lag Turn: Peter Rusina – Robin Edvardsen, Henrik Ulseth, André Trandum Nordlie, Liki Sekwat (Kyllian Kouame fra 46.) – Markus Stensby (Piotr Gawecki fra 81.), Kristoffer Trandum Nordlie – Thierry Dabove, Jon Erik Økland, Stian Teksum – Jonatan Teigland

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
 • Slette kommentaren din
 • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.