Lillestrøm SKs gutter 16-lag tok seg helt til finale i a-sluttspillet i årets utgave av Norway Cup. I LSK-målet står Kristian Rud fra Dal, som var med å slå Røa IL 3-2 i finalen.

I gruppespillet imponerte LSK kraftig, og slapp inn kun ett mål. Det kom mot Sunndal IL, men med 15 mål fremover gikk de lett videre til a-sluttspillet. Målvakt Rud holdt etter målet mot Sunndal IL buret helt rent frem til kvartfinalen mot spanske Alfaz del Pi. 2-2 etter full tid gav straffesparkkonkkuranse som LSK vant 4-2. Deretter ble det en ny kamp uten mål i mot da HIF-Stein fra Hammerfest ble slått komfortable 4-0. I G16-finalen mot Røa ble det igjen spennende, men LSK trakk til slutt det lengste strået, med 3-2 over oslolaget.

- Det var veldig morsomt å spille, og hele laget jobbet hardt. Det å spille en finale er supermorsomt; En ren nytelse. Ekstra deilig er det jo å ta med pokalen hjem, forteller Kristian selv til EUB. En stor takk rettes mot trener Odd Helge Dønnum.

- Jeg har jobbet med Odd Helge siden jeg var ti, så han må få noe av æren for at jeg har kommet så langt. Han er en meget god trener, skryter Rud.

LSKs førstelag og Rud spiller til daglig i den nasjonale serien for 15- og 16-åringer, men prestasjonen under Norway Cup er ekstra imponerende: I G16-klassen stilte ikke færre enn 177 lag - Norway Cups desidert største klasse.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.