Norges Skiskytterforbund har inkludert Krogsæter i troppen til Junior-VM i Osrblie, Slovakia, fra 26. januar til 3. februar. Konkurransene er delt inn i klasser for ungdom og juniorer, og Krogsæter skal konkurrere i sistnevnte.

Før sesongen satte 20-åringen seg mål om å vinne individuell medalje i dette mesterskapet. Han uttalte nylig til EUB at gode prestasjoner i junior-VM kan åpne døren for deltakelse i nye internasjonale konkurranser.

I tillegg til Ullensaker skiklubb-løperen består herrenes juniortropp av Vebjørn Sørum Søndre (Ål Sportsklubb), Sivert Bakken (Vingrom IL), Magnus Bøe, (Idrettslaget Try) og Fredrik Arne Grusd (Fossum IF).

Kvinnene i juniorklassen er Hilde Fosse (Voss Skiskytterlag), Juni Arnekleiv (Dombås IL), Marthe Krogstad Johansen (Bossmo og Ytteren IL), Randi Solli Nordvang (Vingelen IL) og Mari Wetterhus (Svene IL).

LES OGSÅ: Haga-broren som staket ut en annen kurs

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.