I slutten av august skrev EUB om at gummigranulat, isolasjonsmatter, bøtter med lim og andre materialer for bygging av kunstgressbanen lå usikret ved den nye banen, vis-à-vis Skogmo skole på Jessheim. Skoleelevene leker her, og byggematerialene var spredd innover i skogen. Det var meningen at prosjektet skulle være ferdig før skolestart, men på grunn av varierende vær ble prosjektet noen uker forsinket. Flere tok kontakt med EUB for å tipse om det de mente var farlig for både barn og miljø.

Nå er banen ferdig, og området rundt er ryddet. Varaordfører Willy Kvilten i Ullensaker kommune har vært ved den nye banen, og han er fornøyd.

– Banen ser fin ut, og det er ryddet pent opp. Dette ser ut til å være helt i orden nå, sier varaordføreren.

Banen er allerede tatt i bruk, og brukes både av skolen og som aktivitetsområde på kveldstid.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.