- Ja, jeg har sagt ja til å fortsette som EIF-trener, sier Kyrre.

- Veldig mange synes vi har hatt en flott høstsesong. Jeg synes vi har hatt en flott sesong. Riktignok ble det ikke så mange poeng på våren, men jeg synes vi gjennomførte en meget god sesong i 4. divisjon, sier Innstøy.

Hovedtreneren har hatt med seg Magnus Iversen i en hjelpetrenerrolle denne sesongen. Det samarbeidet vil fortsette.

- Vi må også se på antall spillere i stallen. Vi hadde en periode litt for få spillere denne sesongen. EIF har en stor gruppe spillere på gutte- og juniornivå. Flere unge spillere vil nok få prøve seg på a-nivå, sier Innstøy.

LES OGSÅ: EIF sikret pallplassen med 4-1-seier

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.