I helgen ble Statoil Landsdelssamling arrangert i Østfoldhallen. Her var over 100 av Norge mest talentfulle jentespillere født i 2002 og 2003 samlet, i det som er en del av NFFs landslagsskole i samarbeid med Statoil. Blant spillerne var Åste Sundby og Thea Listerud fra Ull/Kisa, og Sara Bræk fra Eidsvold Turn.

- SPENNENDE

– Jeg synes samlingen var spennende og lærerik. Opplegget var bra og nivået på treningene og kampene var høyt, noe jeg synes er bra. Jeg synes trenerne var flinke og gode til å forklare øvelser og andre ting, sier Sundby.

Også Listerud forteller om en spennende, lærerik og morsom samling.

– Selve opplegget var bra og nivået var mye bedre enn i klubb. Det var gode trenere og spillere som gjorde at samlingen ble bra, sier Listerud.

Bræk synes det var morsomt å få nye impulser.

– Veldig spennende å delta og morsomt å møte nye folk. Øvelsene var bra og hadde et godt tempo. Det var et veldig bra opplegg og lærerike møter, kamper og treninger, sier Bræk.

SKAL MOTIVERE

Fagansvarlig for landslagsskolen, Håkon Grøttland, sier at det viktigste med opplegget er å stimulere og motivere til å trene enda bedre og hardere når man kommer hjem igjen.

LES OGSÅ: Wang vil starte idrettsskole på Jessheim

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.