Som et ledd i opprettelsen av amerikansk fotball i Sand IL har klubben begynt en oppgradering av Olaløkka. Det innebærer i førsteomgang en utvidelse i lengden på om lag 50 meter, og en annen type mål enn man vanligvis har vært vant med. I midten av mai kom de nye målene på plass.

I slutten av forrige måned spilte Falcons sin første kamp i historien på bortebane. Ullsokningene feiret den historiske milepælen med en klar seier over Fredrikstad Kings i Sarpsborg. Den 2. juni skal A-laget for første gang spille hjemmekamp på sin nye bane.

Det er imidlertid mulig å se amerikansk fotball i nærområdet før den tid. Etter å ha innledet sesongen på bortebane og på kunstgresset ved Eidsvollhallen skal Eidsvoll 1814s den 21. mai vende tilbake for å spille kamp på Bøn stadion.

Dette blir også første møte mot Oslo Vikings siden tapet i NM-finalen for et drøyt år siden.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.