I 2018-sesongen skal Ull/Kisa som en av tre klubber i OBOS-ligaen arrangere fanzone. Dette er et konsept i regi av Norsk Toppfotball og er ment å være et samlingspunkt for familier og supportere i forkant av kampene.

I praksis betyr dette at det opprettes et lite festivalområde utenfor Jessheim stadion på kampdag. I timene inn mot søndagens kamp mot Viking vil det bli lagt opp til en rekke aktiviteter utenfor stadion. Det blir blant annet tre mot tre-turnering for inviterte lag, boder og matservering. I fanzone er også supporterklubben 1894 Jessheim på plass, og A-lagsspillerne skal gå innom før kamp. Her vil det bli delt ut fotballkort og man kan få et bilde og en autograf. Russen vil også sette sin farge på arrangementet.

Ull/Kisa ønsker gjennom dette tilbudet å forsterke og utvide totalopplevelsen for publikum på kampdag. Alle klubbene i eliteserien har takket ja til å innføre fanzone. De to andre klubbene i OBOS-ligaen er Viking og Ålesund.

LES OGSÅ: Ull/Kisa slo bunnlaget

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.