Jessheim Open ble arrangert flere ganger tidlig på 2000-tallet. Den gang ble det satt opp midlertidige skateparker av paller og treverk i sentrum. Konkurransen kom tilbake og har vært i stor utvikling etter etableringen av betongparken i Gystadmarka tilbake i 2015.Årets utgave tar nye steg.

Tidligere har konkurransene vært holdt på en og samme dag, men i år varer stevnet over tre dager fra 10. til 12. august.

Stevnearrangør Ullensaker skateboardklubb har for øvrig brukt starten av inneværende uke til å arrangere skateskole i parken.

Nylig fikk de lokale skaterne besøk av verdenskjente skatesøsken som var innom for å teste parken på Jessheim. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.