Over 400 taekwondoutøvere var denne helgen på plass i Jessheim is- og flerbrukshall for å delta på et kombinert regionalt stevne for nybegynnere, og nasjonalt stevne for viderekomne.

Med såpass mange påmeldte hadde arrangørklubben Øvre Romerike Budo Senter mange i sving både på og utenfor mattene. Landslagsutøver Tina Røe Skaar, som i sommer var med på OL i Rio, bidro som coach i et trenerteam som besto av hovedtrener Kristoffer Torseth, Tor Arne Sandholt, Robert Sæbø Nilsen, Frode Blaker, Per Kristian Johannesen og Cathrine Johansen. Alt i alt var nærmere 50 personer med tilknytning til klubben involvert i oppgaver rundt selve avviklingen av stevnet.

Også ute på matta var arrangørklubben godt representert og Øvre Romerike Budo Senter endte til slutt med hele 15 medaljer. Fordelingen ble fem gull, tre sølv og syv bronser. Neste mål for utøverne er østlandscup 2 i Oslo. Selv om klubbledelsen er både stolte og fornøyde over helgens medaljefangst, ser hovedtreneren allerede mot hvordan de skal sørge for nye triumfer.

- Vi skal trene kondisjonering, teknikk og ikke minst hodespark for de høyere klassene, sier hovedtrener Kristoffer Torseth.

Klubben markerer seg også utenfor landets grenser. Nylig tok Øvre Romerike Budo Senter fire medaljer i det nordiske mesterskapet i Sverige.

Medaljeoversikt

Øvre Romerike Budo Senter:

Gull: Michell Nilsen, David Vikan Fjeld, Andres Sandholt, Sondre Christoffer Pettersen, Even Sandberg

Sølv: Markus Storm Johannesen, Amandus Håkon Gran, Yasin Hakmi

Bronse: Robin Bastian Johansen, Celine Hatlen, Jonas Madsen, Christofer Sandholt, Yen Nhi Vu, Erikas Naujalis, Markus Gjervik

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.