Ull/Kisa hadde oddsene mot seg før bortekampen mot Mjøndalen. Buskerud-laget sto notert med ikke mindre enn 21 hjemmekamper på rad uten tap. Med denne statistikken i bakhodet smakte det nok ekstra godt for de gulgrønne å gå til pause med ettmålsledelse.

LES OGSÅ: Ull/Kisa ute av cupen

Målet kom etter kun åtte minutters spill, da Niklas Sandberg fant Kristoffer Ødemarksbakken. Fra om lag 20 meter fikk han tid til å curle ballen ned til venstre for keeper.

Mjøndalen hadde riktignok flere muligheter til å utligne. Etter et drøyt kvarter var Kisas Emmanuel Troudart i duell med Ousseynou Boye i straffefeltet. Sistnevnte gikk i bakken og dommer Skjerven pekte på ellevemetersmerket. Boye tok straffesparket selv, men storscoreren sendte ballen langt over målet. Da halvtimen var spilt fikk hjemmelaget corner. Den ble svingt inn og Mjøndalen fikk avsluttet både to og tre ganger, men maktet ikke å få ballen over streken.

KALDDUSJ ETTER PAUSE

Hjemmelaget var tydelig innstilt på å holde den sterke hjemmestatistikken ved like. Bruntrøyene kom ut i hundre etter pausen og utligningen kom raskt. Hjemmelagets Jibril Bojang satte fart på høyresiden og fikk slått lavt inn på bakre stolpe. Der ventet Amahl Pellegrino som kunne bredside ballen i mål.

LES OGSÅ: Holdt nullen hjemme

12 minutter senere tok hjemmelaget ledelsen etter et angrep som lignet veldig på utligningen, der Bojang la inn til Pellegrino som satte inn sitt andre mål for dagen.

Pellegrino var imidlertid ikke ferdig. Tjue minutter før slutt dunket han inn en retur og hat tricket var et faktum. Dette var spissens åttende scoring for sesongen, noe ingen andre i OBOS-ligaen foreløpig matcher. Den tidligere LSK-spissen hadde også flere scoringsmuligheter, men Kisa-keeper Stefan Hagerup kan til tross for tre baklengsmål gå med hevet hode etter flere gode redninger.

FLORØ NESTE

Tapet i Mjøndalen førte Ull/Kisa ned til niendeplass på tabellen. Det er likevel ikke mer enn fem poeng opp til Start på tredjeplass. I neste serierunde venter en ny bortekamp for Jessheim-laget som da tar turen til Florø.

Kampfakta OBOS-ligaen

Mjøndalen – Ullensaker/Kisa 3-1 (0-1)

Isachsen stadion, 1836 tilskuere

Dommer: Tommy Skjerven, Kaupanger IL

Mål:

0-1 7. min.: Kristoffer Ødemarksbakken

1-1 50. min.: Amahl Pellegrino

2-1 62. min.: Amahl Pellegrino

3-1 70. min.: Amahl Pellegrino

Gule kort: Magnus Sylling Olsen, Mjøndalen. Nicolay Solberg, Ull/Kisa.

Lag Ull/Kisa: Stefan Hagerup – Vetle Dragsnes, Emmanuel Troudart, Ciise Aden Abshir, Karsten Rognerud – Kristoffer Ødemarksbakken, Christian Aas, Niklas Sandberg (Jonas Fjeldberg fra 75.) – Nicolay Solberg, Ole Kristian Langås, Ole Andreas Nesset (Truls Jørstad fra 55.)

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.