– Jeg satser på å dømme fire kamp hver dag, gjennom hele turneringsuka, sier Ole Anders Walstad Jensen.

– Det er veldig artig å dømme her. Det er flere tilskuere og generelt mer «trøkk» her enn hva jeg er vant med, sier Minnesund-karen som dømmer til vanlig aldersbestemte klasser og går på linja i 5. divisjon.

– Jeg ønsker å nå så langt som mulig som dommer. Det er et mål å bli FIFA-dommer etterhvert.

MORO OG SOSIALT

Under hele Norway Cup-uka bor han sammen med andre dommere på Brannfjell skole.

– Det er veldig sosialt, men det er mye rot og lite søvn, men det er også lærerikt å være tett på andre dommere. Vi diskuterer forskjellige situasjoner, både fra Norway Cup og andre kamper, sier fløyteblåseren fra Nordre Eidsvoll.

- Det er veldig moro å få være her, og i tillegg får jeg litt betalt for hver kamp jeg dømmer. Til nå har jeg dømt fire kamper hver dag, og 4-5, sier han.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.