Nannestad Hestesportsklubb arrangerte i helgen årets norgesmesterskap i distanseridning for junior- og seniorryttere. I seniorklassen sto hjemmerytterne fra Nannestad Hestesportklubb for de tre beste resultatene.

Gullmedaljen gikk til Tove Rognstad og Itz Alexia, med en snittfart på 19,34 km/t. Kine Sesilie Iversen fulgte hakk i hæl, og passerte målstreken med samme snittfart, et snaut sekund bak gullvinneren. Hanne Rognstad Torgersbråten/Nordlys tok bronsemedaljen med en snittfart på 19,23 km/t.

Nannestad Hestesportklubb gikk også til topps i lagmesterskapet, og tok med seg norgesmestertittelen og lagsølvet i tillegg til de tre individuelle gullmedaljene.

Juniorvinner Amanda Mælum Engevold var raskest av alle med gjennomsnittsfart på 19,16 km/t.

LES OGSÅ: Jessheimjente spiller bridge på høyt nivå

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.